A BVSC vívószakosztálya lett a „Hónap műhelye”

ápr 29, 2016 | Archív

Forrás: utanpotlassport.huKiváló márciusi teljesítményüknek köszönhetően az egyéni sportágakban a BVSC-Zugló vívói, míg a csapatsportok képviselői közül a BVSC-Zugló

Forrás: utanpotlassport.hu

Kiváló márciusi teljesítményüknek köszönhetően az egyéni sportágakban a BVSC-Zugló vívói, míg a csapatsportok képviselői közül a BVSC-Zugló vízilabdázói nyerték el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye”-díjat és az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt. A közönségdíjas a Szigetvári Birkózó Sportegyesület lett, övék a százezer forinttal járó elismerés.

Munkatársunktól  Amikor már azt hittük, minden megtörtént a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye”-díj három éves története során, akkor kiderül, hogy mégsem. Olyan ugyanis még sosem fordult elő, hogy ugyanazon klub két szakosztálya egyszerre érdemelje ki az elismerő címet. Nos, a BVSC-Zugló vívóinak márciusi teljesítménye és a vízilabdázóinak az elmúlt negyedévben elért eredményei meggyőzték a kuratórium tagjait arról, hogy a legjobb helyre kerül egyéni és csapatsport kategóriában is „A hónap műhelye”-díj, és az azzal járó félmillió forintos Decathlon-sportszervásárlási utalvány.

A BVSC-Zugló sikerkovács vívói és mestereik

A BVSC-Zugló sikerkovács vívói és mestereik

A BVSC-Zugló vívói márciusban az újvidéki kadet és junior Európa-bajnokságon jeleskedtek. Közülük többen aranyéremmel tértek haza a vajdasági városból, Pusztai Liza kettővel is, hiszen a kadetkardozók egyéni viadalában nem talált legyőzőre, és csapatban szintén a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Klubtársa, Bérczy Dorottya ugyancsak tagja volt az aranyérmes leány kardcsapatnak, ráadásul egyéniben ezüstérmet nyert.

A negyedik helyen végzett leány juniorkardcsapatot három BVSC-s képviselte: Pusztai Liza mellett Kelecsényi Léna és Kelecsényi Mirabella is pástra lépett. Utóbbi egyéniben a tizenhatig jutott. A párbajtőröző Andrásfi Tibornak a kadetek között hasonlóképpen a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, csapatban azonban társaival együtt olyan ellenállhatatlanul vívott, hogy annak aranyérem lett a jutalma. Borsody Emma a kadet-párbajtőrcsapattal szerzett értékes ötödik helyet.

A zuglói vívók egyébként „A hónap műhelye”-díj triplázóinak körét gyarapítják, hiszen 2014 februárjában és 2015 novemberében is kiérdemelték a rangos címet.

– See more at: http://www.utanpotlassport.hu/2016/04/21/kettos-zugloi-siker/#sthash.e2bVpbV6.dpuf

 

 


 

 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM