Aranyérmes a junior férfi tőrcsapat!

jan 6, 2014 | Archív

A remekül sikerült egyéni verseny után csapatban feltette a koronát teljesítményére a junior férfi tőrválogatott. A Dósa Dániel, Mátyás Bálint, Mészáros Tamás, Németh András

A remekül sikerült egyéni verseny után csapatban feltette a koronát teljesítményére a junior férfi tőrválogatott. A Dósa Dániel, Mátyás Bálint, Mészáros Tamás, Németh András összeállítású kvartett aranyérmet nyert az udinei csapatversenyen!

Dósa Dani egyéni ezüst- és Mátyás Bálint bronzérme után az udinei junior csapatversenyen is nagyszerűen szerepelt a magyar válogatott! A két érmes mellé a szezonban már szintén Vk-dobogós Németh András társult, negyedik emberként pedig Mészáros Tamás segítette a válogatottat, amely az elődöntőben a remek erőkből álló Nagy-Britanniát (45:40) győzte le, majd a fináléban Oroszországnál bizonyult jobbnak (45:43). 

 

torcsapat[1]
 Bajnokcsapat és a Mesterek. Gratulálunk! 
 
Ebben a korosztályban egyértelműen kijelenthető, hogy a szezonban a férfi tőrözők a párbajtőrözők mellett vezető szerepet játszanak a magyar válogatottban, és reményeink szerint az év világversenyein is érmes esélyekkel lépnek majd pástra. Nagy dolog ez a fegyvernem szempontjából, és mindent meg kell tenni azért, hogy e társaság fejlődése töretlen legyen! Gratulálunk, csak így tovább!

Junior férfi tőr csapatverseny, Udine: 1. Magyarország (Dósa Dániel, Mátyás Bálint, Mészáros Tamás, Németh András, mesterek: Beliczay Sándor, Szirmai Benedek, Feczer Viktor, Marco Goncalves), 2. Oroszország, 3. Nagy-Britannia. 

2014. január 06.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM