Hír

Az esélyesek nyertek

  • 2019.05.12

A junior előválogatókat rendezték vasárnap tőrben, a Törekvés vívótermében. Az esélyesek végeztek az élen, az aranyérmet a férfiaknál Mihályi Andor, a nőknél Zsoldosi Karolina nyerte, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 54 induló. Végeredmény: 1. Mihályi Andor (Törekvés, edző: Mazza Lorenzo), 2. Szántay Benedek (Honvéd), 3. Szemes Gergő (FTC) és Takács Kornél (Honvéd), 5. Maior Mátyás (Törekvés), 6. Tóth Gergely (Törekvés), 7. Horváth Soma (FTC), 8. Beke Vince (Törekvés). A döntőben: Mihályi-Szántay 15:8.

Junior női tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 44 induló. Végeredmény: 1. Zsoldosi Karolina (FTC, edző: Szabados Kristóf), 2. Pöltz Anna (MTK), 3. Hanzl Lilla (Tus) és Fenyvesi Viktória (Törekvés), 5. Kalocsai Luca (Törekvés), 6. Zászkaliczky Piroska (Gödöllő), 7. Kovács Réka (Törekvés), 8. Zsoldosi Emília (FTC). A döntőben: Zsoldosi-Pöltz 15:13.További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink