Hír

Bukaresti nyolcadik hely

  • 2019.12.08

Nyolcadik helyen végzett a Hajas Nóra, Nekifor Erika, Pöltz Anna, Zsoldosi Karolina összeállítású női tőrcsapat a bukaresti Világkupán. A negyeddöntőben szoros vereséget szenvedtek a lengyelektől.

Ebben azért több volt. A szombati sorsolást látva többen bízhattunk a bukaresti junior női tőrcsapat Világkupán. A Hajas Nóra, Nekifor Erika, Pöltz Anna, Zsoldosi Karolina összeállítású válogatott ugyanis a könnyebb ágra került, és Japán, valamint az Egyesült Államok távollétében a négy közé jutás nem tűnt lehetetlennek. 

Nem is volt az. A nyolcaddöntőben a törökök elleni kötelező győzelem után (43:26) Lengyelország következett. Fordulatos mérkőzésen, a hajrában nyertek végül 43:40-re a lengyelek. A folytatás nem sikerült, Ukrajnától (36:38), majd Kanadától (36:39) kapott ki a csapat, amely végül a nyolcadik helyen végzett. 

Eredmények. Junior női tőrcsapat Világkupa, Bukarest, 15 induló. Nyolcaddöntő: Magyarország-Törökország 43:26 (Hajas +7, Nekifor +5, Pöltz +4, Zsoldosi +1).

Negyeddöntő: Magyarország-Lengyelország 40:43 (Pöltz +6, Hajas 0, Nekifor -9).

Az 5-8. helyért: Magyarország-Ukrajna 36:38 (Pöltz +6, Nekifor -2, Hajas -6).

A 7. helyért: Magyarország-Kanada 36:39 (Hajas +1, Pöltz 0, Nekifor -4).

Végeredmény: 1. Olaszország, 2. Németország, 3. Oroszország, …8. Magyarország (Hajas Nóra, Nekifor Erika, Pöltz Anna, Zsoldosi Karolina).További híreink

Aktuális

Nagy Dávid szerepelt a legjobban a dohai párbajtőr Grand Prix-n. A Vasas 20 esztendős, junior világbajnok tehetsége a hetedik helyen végzett, gratulálunk! Siklósi Gergely és Rédli András a nyolcaddöntőben búcsúzott.

Eseménynaptár

X

Támogatóink