Hír

Érmek és helyezések U14-ben is

  • 2019.11.18

A hétvégi szófiai utánpótlás kardversenyen a kadetok mellett az U14-es korosztály vívói is pástra léptek. Két érmet szereztünk: Domokos Emese aranyat nyert, Farkas Mátyás harmadik lett, gratulálunk!

A hétvégi szófiai utánpótlás kardversenyen a kadetok mellett az U14-es korosztály tagjai is pástra léptek. Két érmet is szereztünk: Domokos Emese aranyat nyert, Farkas Mátyás pedig harmadik lett, gratulálunk!

Érmes és helyezett U14-es kardozóink: Csaba Botond, Farkas Mátyás és Vajda Oszkár.

Két érmet, és értékes helyezéseket szereztek az U14-es kardozók a korosztály szófiai nemzetközi versenyén. Domokos Emese (Kárpáti) aranyérmet nyert (mestere: Szepesi László), míg Farkas Mátyás (Törökbálint, edző: Nemcsik Zsolt) bronzérmes lett. Mellettük a nyolcas döntőbe is jutottak a magyar fiatalok: Vajda Oszkár (TFSE) és Kis Abigél (Orosháza) ötödik, Csoba Botond (TFSE) nyolcadik lett. Gratulálunk!További híreink

Aktuális

Ezüstérmet nyert Szűcs Luca, bronzot Rabb Krisztián a sosnowieci junior kard Világkupán! A női tőrözők hasonló versenyén Hajas Nóri lett 7. Bukarestben, a heidenheimi kadet női párbajtőr európai körversenyen Wimmer Dorina 8. lett. Gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink