Hír

Érmek és helyezések U14-ben is

  • 2019.11.18

A hétvégi szófiai utánpótlás kardversenyen a kadetok mellett az U14-es korosztály vívói is pástra léptek. Két érmet szereztünk: Domokos Emese aranyat nyert, Farkas Mátyás harmadik lett, gratulálunk!

A hétvégi szófiai utánpótlás kardversenyen a kadetok mellett az U14-es korosztály tagjai is pástra léptek. Két érmet is szereztünk: Domokos Emese aranyat nyert, Farkas Mátyás pedig harmadik lett, gratulálunk!

Érmes és helyezett U14-es kardozóink: Csaba Botond, Farkas Mátyás és Vajda Oszkár.

Két érmet, és értékes helyezéseket szereztek az U14-es kardozók a korosztály szófiai nemzetközi versenyén. Domokos Emese (Kárpáti) aranyérmet nyert (mestere: Szepesi László), míg Farkas Mátyás (Törökbálint, edző: Nemcsik Zsolt) bronzérmes lett. Mellettük a nyolcas döntőbe is jutottak a magyar fiatalok: Vajda Oszkár (TFSE) és Kis Abigél (Orosháza) ötödik, Csoba Botond (TFSE) nyolcadik lett. Gratulálunk!További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink