Hír

Hatodik a junior férfi kardcsapat

  • 2019.11.03

Hatodik helyen végzett a Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián összeállítású férfi kardcsapat a szocsi junior Világkupa-versenyen. Két győzelem, két vereség a mieink mérlege. 

A magyar junior kardcsapat (Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián) a szezonnyitó oroszországi Világkupa-versenyen, a nyolc közé jutásért a nem a legerősebb összeállításában szereplő német csapatot győzte le végig vezetve, 45:39-re. A negyeddöntőben az Egyesült Államok 45:34-re nyert ellenünk, így a folytatás az 5-8. helyért következett. 

Egyetlen tus döntött a javunkra Egyiptom ellen (45:44), az 5. helyért azonban a némi meglepetésre az alsó ágra kerülő, házigazda oroszok 45:30-ra jobbnak bizonyultak. A versenyt Lengyelország nyerte.

Eredmények. Junior férfi kardcsapat Világkupa, Szocsi, 12 induló. Nyolcaddöntő: Magyarország-Németország 45:39.

Negyeddöntő: Magyarország-Egyesült Államok 34:45.

Az 5-8. helyért: Magyarország-Egyiptom 45:44.

Az 5. helyért: Magyarország-Oroszország 30:45.

Végeredmény: 1. Lengyelország, 2. Egyesült Államok, 3. Franciaország, …6. Magyarország (Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián).További híreink

Aktuális

Bizonytalan ideig nem rendezünk vívóversenyeket idehaza. Minden ezzel kapcsolatos változásról honlapunk azonnal beszámol. Vigyázzunk egymásra, és maradjunk otthon!

Eseménynaptár

X

Támogatóink