Hír

Hidasi József 70 éves

  • 2019.01.08

Hetvenedik születésnapját ünnepelte Hidasi József. Versenybíróként öt olimpián és számos világbajnokságon dolgozott, évtizedeken át technikai vezetőként segítette az MTK egyesületét.

Hetvenedik születésnapját ünnepli Hidasi József. Vívóként kardban versenyzett, pályafutását követően előbb ebben a fegyvernemben, majd tőrben kezdett bíráskodni, és ezen a vonalon a lehető legtöbbre vitte. A nyolcvanas-kilencvenes években világviszonylatban a legfoglalkoztatottabb nemzetközi zsűri lett, akit mindhárom fegyvernemben alkalmaztak. Pályafutása során öt olimpiára jelölték bíróként, számos világbajnokságon dolgozott. Olimpiai és világbajnoki döntőket vezetett. 

Hidasi József főbíróként napjainkban is segíti a magyar vívást.

Ezzel párhuzamosan évtizedeken keresztül az MTK technikai vezetőjeként dolgozott. Később sokáig a tőr bírói bizottság elnöke volt, és a mai napig főbíróként segíti tudásával és rendkívüli tapasztalatával a magyar vívást. 

Ez úton kívánunk neki boldog születésnapot, és további jó egészséget!További híreink

Aktuális

A düsseldorfi Eb előtti utolsó találkozót, és kiutazó értekezletet kötötte össze a szövetség a 2018/19-es szezon Mk-díjátadójával. Két nap, és indulás az olimpiai kvalifikációs Eb-re. Hajrá, magyarok!

Eseménynaptár

X