Kaiser Balázs nyerte az Mk-fordulót

febr 9, 2019 | Hírek

Junior férfi kard Magyar Kupa-fordulót rendeztek a sportcsarnokban. A dobogón három UTE-s vívó és az ifi olimpiai bajnok Rabb Krisztián végzett. A győzelmet Kaiser Balázs szerezte meg, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi kard egyéni Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 37 induló. Végeredmény: 1. Kaiser Balázs (UTE, edző: Kovács Laura), 2. György Lehel (UTE), 3. Nagy Kristóf (UTE) és Rabb Krisztián (Vasas), 5. Urbán Tamás (BVSC), 6. Fröhlich Balázs (BVSC), 7. Fekete-Kovács Máté (KVSE), 8. Halliwell (brit). A döntőben: Kaiser-György 15:13.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Negyedik helyezés – kis lépés előre

A férfi párbajtőrcsapat negyedik helyével az eddigi legjobb eredményét érte el a rijádi korosztályos vb-n a magyar küldöttség, de az érem továbbra is hiányzik. A nők 6. helyen zártak. Jönnek a kardozók, hajrá, magyarok!

KÖZGYŰLÉS 2024

Tisztelt Egyesületek! A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára a Magyar...

Szilárd Anna 5. – egyet léptünk előre

Megszerezte első egyéni “kisdöntőjét” a magyar küldöttség a rijádi korosztály világbajnokságon. Kadet női párbajtőrben Szilárd Anna lett ötödik, gratulálunk!

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Élő eredmények

Közelgő események