Hír

Kiutazó értekezlet a kadet és junior Eb-re

  • 2020.02.12

Február 22. és március 2. között rendezik meg a kadet és junior Európa-bajnokságot a horvátországi Porecban. A kiutazó értekezlet, és az ezzel párhuzamos fotózás részletei írásunkban.

A szakma a válogató versenyek alapján kijelölte, az elnökség pedig jóváhagyta a kadet és junior Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottat. Az utazás részleteit  a vezetőség ezúttal is kiutazó értekezleten ismerteti a vezetőség, élén Csampa Zsolt elnökkel. 

A kiutazó értekezlet helye és időpontja: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, február 18, délután 2 óra.

Az eseményen csapatfotózás is lesz, minden utazó versenyző és edző hozza magával a nemzeti melegítőjét. Akinek nincs, az a helyszínen kapja meg! A részvétel valamennyi utazó vívó, edző és további kísérő számára kötelező!További híreink

Aktuális

Február 23-a a magyar tőrvívás aranynapja! Női tőrcsapatunk szavakban vissza nem adható izgalmak után kvalifikálta magát a tokiói olimpiára, míg Szemes Gergő aranyérmet nyert a poreci kadet Európa-bajnokságon! Gratulálunk!

Újabb két érmet szereztek a magyarok a poreci kadet Európa-bajnokságon. A női kardcsapat (Battai Sugár, Fenyősi Zita, Keszei Kira, Pusztai Zoé) izgalmas versenyen megvédte tavalyi Eb-elsőségét, a férfi párbajtőrcsapat 3. lett, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink