Hír

Korai búcsú Bonnban

  • 2019.11.10

A 18. helyen végzett a Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor összeállítású magyar férfi tőrcsapat a bonni Világkupán. Az egyetlen meccsünkön a dánoktól kaptunk ki 44:40-re.

A Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor összeállítású csapat (képünkön) Dánia ellen nem számított esélyesnek a legjobb 16 közé jutásért. És az egyéni után a csapatban is szépen teljesítő Dósa Dani jó vívása kevés volt ahhoz, hogy legyőzzük a dánokat. Az utolsó asszóra Dani 30:40-nél állt fel, a vége 40:44 lett. És ezzel számunkra a vasárnap reggeli órákban be is fejeződött a bonni verseny. 

Eredmények. Férfi tőrcsapat Világkupa, Bonn, 26 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Dánia 40:44 (Dósa +7, Mészáros -2, Mihályi -9).

Végeredmény: 1. Egyesült Államok, 2. Korea, 3. Oroszország, …18. Magyarország (Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor). A döntőben: USA-Korea 45:31.További híreink

Aktuális

Ezüstérmet nyert Szűcs Luca, bronzot Rabb Krisztián a sosnowieci junior kard Világkupán! A női tőrözők hasonló versenyén Hajas Nóri lett 7. Bukarestben, a heidenheimi kadet női párbajtőr európai körversenyen Wimmer Dorina 8. lett. Gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink