Hír

Magyar aranyak a Maccabi Játékokon

  • 2019.08.03

A Budapesten zajló Európai Maccabi Játékokon vívásban is rendeztek versenyeket. A különböző fegyvernemekben négy magyar aranyérem született a Vasas Kovács Pál Vívótermében.

A napokban zajlik Budapesten az Európai Maccabi Játékok, melynek programjában a vívás is szerepel. Sportágunk versenyeit a Vasas Kovács Pál Vívócsarnokában rendezték a Pasaréti úton. Az egyéni és csapatversenyeken a magyar vívók mindösszesen négy arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyertek. 

Első helyen végzett női kardban a korábbi felnőtt válogatott Garam Nóra (képünkön), férfi kardban a korábbi junior Európa-bajnoki helyezett Singer Martin, a férfi párbajtőröző Lóránd Ádám, valamint a férfi párbajtőrcsapat. Ezüstöt nyert a tőröző Bellovicz Gábor, a férfi kard- és a női tőrcsapat. Két bronzot szerzett Kósa Judit, és ugyancsak harmadik lett a fiatal Názer Lili. Gratulálunk!További híreink

Aktuális

Bizonytalan ideig nem rendezünk vívóversenyeket idehaza. Minden ezzel kapcsolatos változásról honlapunk azonnal beszámol. Vigyázzunk egymásra, és maradjunk otthon!

Eseménynaptár

X

Támogatóink