Hír

Magyar aranyak a Maccabi Játékokon

  • 2019.08.03

A Budapesten zajló Európai Maccabi Játékokon vívásban is rendeztek versenyeket. A különböző fegyvernemekben négy magyar aranyérem született a Vasas Kovács Pál Vívótermében.

A napokban zajlik Budapesten az Európai Maccabi Játékok, melynek programjában a vívás is szerepel. Sportágunk versenyeit a Vasas Kovács Pál Vívócsarnokában rendezték a Pasaréti úton. Az egyéni és csapatversenyeken a magyar vívók mindösszesen négy arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyertek. 

Első helyen végzett női kardban a korábbi felnőtt válogatott Garam Nóra (képünkön), férfi kardban a korábbi junior Európa-bajnoki helyezett Singer Martin, a férfi párbajtőröző Lóránd Ádám, valamint a férfi párbajtőrcsapat. Ezüstöt nyert a tőröző Bellovicz Gábor, a férfi kard- és a női tőrcsapat. Két bronzot szerzett Kósa Judit, és ugyancsak harmadik lett a fiatal Názer Lili. Gratulálunk!További híreink

Aktuális

Megtelt a Kossuth tér! Megtartottuk sikeres flashmob-rendezvényünket ezúttal a "Vívás a bolygónkért!" szlogen égisze alatt. Olimpiai és világbajnokok, idősek és fiatalok részvételével népesült be a Kossuth tér. Hará, vívás! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink