Hír

MOL Tehetségtámogató Program 2018

  • 2018.03.12

Pályázati értesítő utánpótlás sportolók részére


A MOL Tehetségtámogató Program 2006-ban úttörő módon kezdte meg a fiatal sportolók támogatását. Azóta számos kezdeményezés indult, amely az utánpótláskorú sportolókat segíti, de a MOL Tehetségtámogató Program pályázata iránt soha nem lankadt az érdeklődés. Több mint 4000 azon fiatalok száma, akiknek segíteni tudtunk. A MOL Tehetségtámogató Program azoknak a fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi           támogatásra van szükségük.
 
A lehetőség minden fiatal számára nyitott, a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája idén márciusban is várja a jelentkezéseket!


Kik pályázhatnak?
10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákok, akik egy magyarországi sportegyesület igazolt versenyzői.


Mire pályázhatnak?

eszköztámogatásra
útiköltség-támogatásra

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. március 31.
 
A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni, amely letölthető az internetről a részletes pályázati felhívással együtt: pályázati felhívás
 


Pályázati       űrlap letöltése 


Üdvözlettel:
Gáborné Haáz Andrea ügyvezető
Új Európa Alapítvány


A MOL Tehetségtámogató Program 2006-ban úttörő módon kezdte meg a fiatal sportolók támogatását. Azóta számos kezdeményezés indult, amely az utánpótláskorú sportolókat segíti, de a MOL Tehetségtámogató Program pályázata iránt soha nem lankadt az érdeklődés. Több mint 4000 azon fiatalok száma, akiknek segíteni tudtunk. Ezért újra és újra a folytatás mellett döntünk, és ahogy minden tavasszal, most is megküldjük Önöknek a felhívásunkat.A MOL Tehetségtámogató Program azoknak a fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük.


A lehetőség minden fiatal számára nyitott, a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája idén márciusban is várja a jelentkezéseket!Kik pályázhatnak?

10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákok, akik egy magyarországi sportegyesület igazolt versenyzői.Mire pályázhatnak?•eszköztámogatásra

•útiköltség-támogatásra
Kérjük, legyen segítségünkre, terjessze a pályázati felhívást sportszervezetében!


A pályázatok benyújtási határideje: 2018. március 31.


A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni, amely letölthető az internetről a részletes pályázati felhívással együtt: pályázati felhívásPályázati űrlap letöltése
Üdvözlettel:

Gáborné Haáz Andrea ügyvezető

Új Európa Alapítvány

További híreink

Aktuális

Aranyérmet nyert a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron összeállítású férfi kardcsapat az újvidéki Európa-bajnokságon. Válogatottunk a döntőben Olaszországot győzte le. Gratulálunk a vívóknak és a mestereknek!

Eseménynaptár

X