Hír

NOB-elnöki gratuláció

  • 2019.08.31

Baráti hangvételű levélben köszönte meg a meghívást, és gratulált a budapesti világbajnokság sikeréhez Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, korábbi olimpiai bajnok tőröző.

Miként arról korábban beszámoltunk, a budapesti világbajnokság döntőinek első napján, július 18-án többek között Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság enlöke nyitotta meg a versenyt, és a korábbi tőröző olimpiai bajnok német sportvezető adta át az érmeket is - többek között Szatmári Andrásnak férfi kard egyéniben. Ezt követően Thomas Bach részt vett a Parlamentben tartott díszvacsoráni is, melyen felvételünkön Allisher Uszmanovval, a Nemzetközi Vívó Szövetség elnökével, és Schmitt Pállal, az ugyancsak olimpiai bajnok korábbi köztársasági elnökkel ül egy asztalnál.

A világ első számú sportvezető a nyári szabadsága végén ragadott tollat, és baráti hangvételű levelet írt Csampa Zsoltnak, a Magyar Vívó Szövetség elnökének. Ebben egyfelől megköszönte a meghívást a budapesti világbajnokságra. Másfelől pedig gratulált a sikeres szervezéshez. Miként írta, "Melegen gratulálok a nagysikerű, 2019 júliusában Budapesten rendezett vívó-világbajnoksághoz, és köszönöm a Magyar Vívó Szövetségnek, hogy ezzel az eseménnyel nagyban hozzájárult a magyar sport fejlődéséhez."

Ennél magasabb szintről aligha érkezhetett volna köszönő levél...További híreink

Aktuális

Káprázatos aranyérmet nyert az Andrásfi Tibor, Berta Dániel, Rédli András, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheim Világkupán. A világ legjobbjait, a franciákat és az oroszokat is megverték a mieink, gratulálunk!

A világbajnok igazolta címét: Siklósi Gergely nagyszerű vívással nyert aranyérmet a heidenheimi Világkupán! A döntőben a koreai olimpiai bajnok Parkot győzte le egyetlen tussal, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink