Hír

Parlamenti köszöntés

  • 2019.07.19

Az Országházban adott vacsorát a világbajnokság első döntős estéjét követően a díszvendégeknek az MVSZ. Az eseményen mindenki elismeréssel nyilatkozott a vívó vb-ről, a nagyszerű körülményekről.

Hosszú napja volt tegnap a világbajnokság legfontosabb szervezőinek. Miután a fél 9-kor kezdődő versenyt előkészítették, lebonyolították, valamikor este kilenc óra magasságában átadátk az érmeket, majd autóba ültek, és az Országházba utaztak. 

Allisher Uszmanov, a FIE elnöke köszönti a világbajnokság magyar főszervezőit.

Ide hívta ugyanis meg díszvacsorára a Magyar Vívó Szövetség elnöke, Csampa Zsolt a nemzetközi és magyar előkelőségeket. A baráti vacsorán ott volt többek között Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Alliser Uszmanov, a Nemzetközi Vívó Szövetség elnöke, Schmitt Pál, korábbi köztársasági elnök, Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, és még sokan mások. 

A díszasztalnál Allisher Uszmanov, Thomas Bach és Schmitt Pál.

Valamennyi felszólaló a legnagyobb elismeréssel méltatta az ünnepélyes megnyitót, illetve az első döntős nap rendezését, hangulatát. Reméljük, a világbajnokság végéig sem változik majd a véleményük. 

Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke mondja el köszöntőjét.További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink