Hír

Sulivívó Találkozó - utazási költségek elszámolása

  • 2016.02.29

TÁJÉKOZTATÓFelhívjuk Tisztelt Tagegyesületeink figyelmét, hogy a 2016. március 11-én megrendezésre kerülő I. Országos Sulivívó Találkozó utazási költségei, a 2016. évi

TÁJÉKOZTATÓ

Felhívjuk Tisztelt Tagegyesületeink figyelmét, hogy a 2016. március 11-én megrendezésre kerülő I. Országos Sulivívó Találkozó utazási költségei, a 2016. évi Sportágfejlesztési támogatás Iskolai vívás projekt terhére számolhatóak el!

Ebből következően kérünk  mindenkit, hogy az utazás megszervezését Önök végezzék. Az utazással kapcsolatban felmerült költségek elszámolása a  korábbi gyakorlatnak megfelelően történik (utazási szolgáltatást végző által kiállított, egyesület nevére szóló számla, vagy  gépkocsi használat esetén NAV norma és megtett km  alapján kiállított kiküldetési rendelvény)

A 2016. évi iskolai vívás egyesületi támogatás összege az így felmerülő költségekkel növekedni fog.További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink