Hír

Kerekesszékes vívó Vk, Pisa: hat éremmel zártak a magyarok

  • 2015.05.25

Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyarok az olaszországi Pisában péntektől vasárnapig rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen.Krajnyák Zsuzsanna

Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyarok az olaszországi Pisában péntektől vasárnapig rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen.

Krajnyák Zsuzsanna (képünkön) és Osváth Richárd tőrben végzett az első helyen, Veres Amarilla kardban lett második. Bronzérmesként zárta a viadalt Krajnyák párbajtőrben, Hajmási Éva tőrben és a Dani Gyöngyi, Hajmási, Krajnyák összeállítású tőrcsapat. 

2015. május 25.További híreink

Aktuális

Az értékes negyedik helyet szerezte meg Vancouverben a Bányai, Berta, Rédli, Somfai összeállítású párbajtőrcsapat a Világkupán. Kerekesszékes válogatottunk négy aranyéremmel zárta az egri Világkupát!

Aranyérmet nyert a Hajas Nóra, Kókai Csilla, Kondricz Kata, Pásztor Flóra összeállítású junior női tőrcsapat a mödlingi Világkupán. Pászor Flóra egyéni ezüstérme után ismét remekelt, gratulálunk a hölgyeknek és a mestereknek!

Eseménynaptár

X