Márton Anna a 32 között búcsúzott

nov 10, 2015 | Archív

Két magyar jutott a legjobb 64 közé az orleans-i női kard Világkupa-versenyen. Közülük Márton Anna egy siker után, a 32 között búcsúzott. A versenyt az orosz Jegorjan

Két magyar jutott a legjobb 64 közé az orleans-i női kard Világkupa-versenyen. Közülük Márton Anna egy siker után, a 32 között búcsúzott. A versenyt az orosz Jegorjan nyerte.

 

.Világbajnoki bronzérmesünknek ezúttal nem sikerült hasonló bravúrral kirukkolnia, mint a moszkvai világbajnokságon. Márton Panka a 64-es főtáblán először magabiztosan, 15:7-re legyőzte a hongkongi Aut, a következő körben azonban 15:13-as verséget szenvedett a spanyol Navarrótól. Másik főtáblásunk, a mindössze 18 esztendős Kelecsényi Mirabella sokáig jól tartotta magát sokkal esélyebb riválisával szemben, de végül 15:10-re a francia Lembach győzött.

 

Női kard egyéni Világkupa-verseny, Orleans, 184 induló. A legjobb 32 közé jutásért: Márton-Au (hongkongi) 15:7, Kelecsényi-Lembach (francia) 10:15.
A legjobb 16 közé jutásért: Márton-Navarro (spanyol) 13:15.

Végeredmény: 1. Jegorjan (orosz), 2. Harlan (ukrán), 3. Muhammad (amerikai) és Yoon (koreai), …18. Márton Anna, …51. Kelecsényi Mirabella, …75. Várhelyi Anna, …81. Várhelyi Kata, …105. László Luca, …110. Péntek Brigitta, …136. Mikulik Júlia, …156. Katona Renáta, …170. Garam Nóra, …177. Kövér Csenge. 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM