Hír

15 jelölt a 11 elnökségi tagi helyre

  • 2020.07.09

Honlapunk korábban már beszámolt arról, hogy a tisztújító közgyűlésen az elnöki posztra ketten pályáznak, a négy alelnöki helyre 1-1 jelölés érkezett. A további 11 elnökségi pozícióra 15 jelölt van.

Miként azt korábban megírtuk, a Magyar Vívó Szövtség tisztújító közgyűlését július 18-án, szombaton, 11 órakor rendezik a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok vívótermében. Az elnöki posztra a jelenlegi első embert, Csampa Zsoltot és a kétszeres olimpiai bajnok kardozót, Szabó Bencét jelölték a tagszervezetek, és a felkérést mindketten elfogadták. A négy alelnöki tisztségre 1-1 pályázó akadt, Kamuti Jenő, Nagy Tímea, Somlai Béla, illetve Török Ottó személyében. 

Fenti tisztségek egyben elnökségi tagsággal is párosulnak, emellett további 11 elnökségi tagot választ majd jövő szombaton a közgyűlés. Erre a listára is jelölés útján lehetett felkerülni, mindösszesen 15 név kerül majd fel a szavazólistára. 

A névsor: Varga Zsolt (a Budapesti Vívó Szövetség delegáltja, automatikus), Galli Zsolt (a vidéki sportszervezetek delegáltja, automatikus), Abay Péter, Dani Gyöngyi, Ferjancsik Domonkos, Garam Nóra, Gémesi Csaba, Grósz Andor, Imre Géza, László Dezső, Lontay Balázs, Prosits Attila, Serra György, Szényi Péter, Vitályos EszterTovábbi híreink

Aktuális

Sporttörténelmet írt a női kardcsapat! A szakág történetének első magyar vb-aranyát nyerte fantasztikus vívással Battai Sugár, Katona Renáta, Pusztai Liza, Szűcs Luca. A magyar küldöttség 2 arany- és 1 ezüstéremmel zárta a világbajnokságot, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink