Ismét sportkonferencia

nov 24, 2020 | Hírek

Az utanpotlassport.hu szervezésében, az idén is lesz sportkonferencia. Online, élőben, és két napon. Az előadók között szerepel a párbajtőröző világbajnok Imre Géza is. Részletek a cikkre kattintva!

Két nap, két sportkonferencia! – az Utanpotlassport.hu szervezésében, a Magyar Edzők Társasága együttműködésével

ÉLŐBEN, ONLINE

Egy nap az utánpótlásért – december 3-án (csütörtökön) 

és Tekintettel Tokióra – december 4-én (pénteken), mindkét napon 17.30-tól, válogatott szakemberek és válogatott sportolók részvételével

Minden, amit tudni akarsz

  • a koronavírus-járvány második hullámának utánpótlássportra gyakorolt hatásairól, a kilátásokról (december 3.) 
  • a jövő évre halasztott tokiói olimpia rendezési esélyeiről, a várható körülményekről, sportolóink, edzőik reményeiről (december 4.) 

Az élő közvetítés közben Te is felteheted kérdéseidet az előadóknak!

Részvételi díj: a konferenciákra egyenként bruttó 3000 forint. Aki mindkét konferenciát megtekintené, az kedvezményesen, 4500 forintért vásárolhat kombinált jegyet.

Jelentkezz most! – https://www.utanpotlassport.hu/konferencia-2020/ 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Magyar Vívó Szövetség!

Eitner Kinga kitüntetése

Első alkalommal adták át a Gerevich György Nevelőedzői Díjat. A három kitüntetett között szerepelt Eitner Kinga, a Balaton vívószakosztály elnöke, a junior férfi párbajtőr-válogatott edzője, gratulálunk!

Legfiatalabbak wroclawi sikere

Egy-egy aranyéremmel, és további számos medállal, helyezéssel tértek haza ifjú kardozóink és tőrözőink a nagy mezőnyű wroclawi, nemzetközi versenyről. Hajrá, fiatalok!

Tizenöt vívónk lesz ott Párizsban

Véget ért a hét végén a tavaly májusban kezdődött olimpiai kvalifikációs sorozat. Végleges az adat: magyar részről 15-en lesznek ott Párizsban. Amióta él a kvótás rendszer, ennyien sosem voltak!

Arany, bronzok, helyezések

Újabb sikeres hétvégét zárt a magyar vívás! Szatmári András Budapesten arany-, Nagy Dávid Tbilisziben bronzérmet nyert. a női párbajtőrcsapat Nankingban lett harmadik.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM