Hír

Negatív is, pozitív is

  • 2020.09.03

A párbajtőr-válogatott 4 tagja pozitív koronavírus-tesztet adott, ezért a keretedzést felfüggesztették. A fegyvernem múlt héten, Tatán járt utánpótlás vívói kivétel nélkül negatív tesztet produkáltak.

A Magyar Vívó Szövetség ez úton tudatja, hogy a felnőtt férfi párbajtőr-válogatott négy tagjának koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott. A válogatott edzéseit azonnal felfüggesztették - egyelőre határozatlan időre. Az érintett sportolók házi karanténba kerültek, valamennyien jól vannak. 

Az elmúlt héten Tatán edzőtáborozott a férfi és női párbajtőr utánpótlás (junior és kadet) válogatottja. A Magyar Vívó Szövetség a hét elején az edzőtábor valamennyi résztvevőjén elvégezte a koronavírus-tesztet, és az mindenkinél negatív eredményt hozott. 

A Magyar Vívó Szövetség ez úton jelzi, hogy válogatott vívóink nem edzésen, vagy szervezett, hivatalos programon, hanem magánrendezvényen fertőződtek meg. A szövetség továbbra is csak a járványügyi szabályok szigorú betartásával engedélyezi a központi edzések megtartását. 

A koronavírust megkapó sportolóinknak jobbulást, mielőbbi negatív leletet, és minél korábbi visszatérést kívánunk!További híreink

Aktuális

Andrásfi Tibor nagyszerű vívással nyerte meg a szezonnyitó berni párbajtőr Világkupa-versenyt, gratulálunk neki és mester édesapjának! Koch Máté ötödik lett. A tallinni női párbajtőr Vk-n Kun Anna ötödik helyen végzett, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink