Törekvés és Halásztelek tőrarany

máj 30, 2021 | Hírek

Az egyéni után csapatban is a Törekvés és a Halásztelek osztozott a serdülő tőr bajnoki címeken. A szerepek felcserélődtek, ezúttal a férfiaknál nyert aranyérmet a Törekvés, a nőknél a Halásztelek.

Eredmények. Serdülő férfi tőrcsapat országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 12 induló. Végeredmény: 1. Törekvés (Borka Márton, Terdy Márk, Tymcsák Levente, Zsang Kvinze, edzők: Gátai Róbert, Nagy József), 2. Honvéd, 3. Halásztelek, 4. NKESE, 5. Szeged, 6. Szigetszentmiklós, 7. Zalaegerszeg, 8. Tus. A döntőben: Törekvés-Honvéd 45:34.

Serdülő női tőr egyéni országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 10 induló. Végeredmény: 1. Halásztelek (Badár Szonja, Bartus Claudia, Polonyi Petra, Tóth Léna, edző: Gombola András, Szilassy Bence), 2. Törekvés, 3. Csomorkány, 4. Honvéd, 5. Halásztelek 2, 6. Zalaegerszeg, 7. NKESE, 8. Szeged. A döntőben: Halásztelek-Törekvés 45:43.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Spiesz Anna hetedik a junior vb-n

Ismét helyezések jutottak a magyar válogatottnak a rijádi korosztályos vb-n. Junior női kardban Spiesz Anna hetedik lett, Kovács Zsanett, illetve a férfiaknál Tóth Bertalan nyolcaddöntős volt.

A felnőttek is folytatják

Véget ért a felnőtt korosztály négyhetes versenyszünete. A hétvégén a női tőrözők Tbilisziben Vk-versenyen, a párbajtőrözők és a kardozók idehaza, válogatón szerepelnek.

Negyedik helyezés – kis lépés előre

A férfi párbajtőrcsapat negyedik helyével az eddigi legjobb eredményét érte el a rijádi korosztályos vb-n a magyar küldöttség, de az érem továbbra is hiányzik. A nők 6. helyen zártak. Jönnek a kardozók, hajrá, magyarok!

KÖZGYŰLÉS 2024

Tisztelt Egyesületek! A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára a Magyar...

Szilárd Anna 5. – egyet léptünk előre

Megszerezte első egyéni “kisdöntőjét” a magyar küldöttség a rijádi korosztály világbajnokságon. Kadet női párbajtőrben Szilárd Anna lett ötödik, gratulálunk!

Élő eredmények

Közelgő események