Versenyrendezés változtatása és versenyen való indulás kiegészítése!

szept 22, 2020 | Hírek

Versenyrendezés változtatása: A szakmai testület javaslatára, az elnökség döntése alapján, a 2020/2021 szezonban a járvány terjedése, a megbetegedések számának növekedése miatt  junior MK csapatverseny nem kerül megrendezésre. Versenyen való indulás […]

Versenyrendezés változtatása:

A szakmai testület javaslatára, az elnökség döntése alapján, a 2020/2021 szezonban a járvány terjedése, a megbetegedések számának növekedése miatt 

junior MK csapatverseny nem kerül megrendezésre.

Versenyen való indulás kiegészítő szabályozás:

Az OSEI iránymutatásai és az egészségügyi óvintézkedések betartása érdekében az elnökség az alábbi intézkedést hozza:

Minden, az MVSZ versenyrendszerében versenyengedéllyel rendelkező és versenyen indulni szándékozó versenyző amennyiben COVID gyanúját feltételezhető betegség tüneteket tapasztal, vagy igazoltan COVID fertőzött köteles azt edzője és klubja felé haladéktalanul bejelenteni. A sportoló egyesülete az MVSZ versenyébe a sportolót nem nevezheti. Amennyiben a rendezők és a verseny helyszínén tartózkodó orvos valamely sportolón betegség tüneteit észleli, a versenyző a versenyen nem vehet részt. A betegség észlelése, vagy a fertőzöttség igazolásától számítva a sportoló versenyengedélye automatikusan felfüggesztésre kerül és MVSz által szervezett versenyen 4 hétig nem vehet részt. Versenybe visszatéréséhez új sportorvosi igazolás szükséges.

Amennyiben a sportoló a rendelkezést megszegi vele szemben fegyelmi eljárás folytatható le. Amennyiben a rendelkezést a sportoló egyesülete megszegi, az egyesülettel szemben akár a versenyből való kizárás szankciója is alkalmazható.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Eitner Kinga kitüntetése

Első alkalommal adták át a Gerevich György Nevelőedzői Díjat. A három kitüntetett között szerepelt Eitner Kinga, a Balaton vívószakosztály elnöke, a junior férfi párbajtőr-válogatott edzője, gratulálunk!

Legfiatalabbak wroclawi sikere

Egy-egy aranyéremmel, és további számos medállal, helyezéssel tértek haza ifjú kardozóink és tőrözőink a nagy mezőnyű wroclawi, nemzetközi versenyről. Hajrá, fiatalok!

Tizenöt vívónk lesz ott Párizsban

Véget ért a hét végén a tavaly májusban kezdődött olimpiai kvalifikációs sorozat. Végleges az adat: magyar részről 15-en lesznek ott Párizsban. Amióta él a kvótás rendszer, ennyien sosem voltak!

Arany, bronzok, helyezések

Újabb sikeres hétvégét zárt a magyar vívás! Szatmári András Budapesten arany-, Nagy Dávid Tbilisziben bronzérmet nyert. a női párbajtőrcsapat Nankingban lett harmadik.

Ezúttal negyedik hely jött össze

A közönséget mindenki dicsérte. Remek hangulatban, de ezúttal negyedik hellyel zárt a magyar férfi kardválogott a budapesti Világkupán, a BOK Csarnokban.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM