Hírek

{posts:display author=[get:author] category=[get:cat] pagination=true pagination_position=[get:position] id=[get:id] order_field=[get:order] order_type=[get:type] tag=[get:tag] page=[get:page] title=[get:title] number_items=6 theme=multiple-columns theme_columns=3/}

hírek

Megjelent a Sport 2023

Negyvenhat oldalnyi vívótartalommal jelent meg a sportévkönyv – bizonyítva ezzel is, hogy páratlan esztendőt tud maga mögött a magyar vÍvósport. A könyvbemutatón ott volt Szilágyi Áron és Koch Máté is.

Nyolcaddöntők a junior női kard Vk-n

Gyakorlatilag teljes korosztályváltás történt junior női kardban. Korábbi junior, és jelenlegi felnőtt világbajnokaink “kiöregedtek”, Pusztai Liza, Szűcs Luca, Battai Sugár, Keszei Kira “felnőtté vált”, és ez természetesen űrt hagyott maga után a szakágban. Különösen...

Koch Máté és Battai Sugár az Év vívója

A Magyar Vívó Szövetség elnökségi ülésén többek között megválasztották az év sportági legjobbját, aki két világbajnok, Koch Máté, illetve Battai Sugár lett. Emellett számos döntést hozott a testület.

Juniorok és női tőrözők hétvégéje következik

Ez a hétvége sem marad rangos vívóverseny nélkül. A junior Vk-sorozat folytatódik, férfi és női kardban, továbbá női párbajtőrben leszünk érintettek. Női tőr válogató is lesz – szokatlan időpontban.

Kun Anna: jobban van, jobbal vív

Miközben szakad a hó Mátraházán, Kun Anna készül a társakkal. A jövő heti, vancouveri Világkupán már a jó, azaz a jobb kezében lesz a párbajtőr. A világranglista negyedikjével beszélgettünk.

Élő eredmények

Közelgő események