85 éves Rejtő Ildikó!

máj 12, 2022 | Hírek

85. születésnapját ünnepelte május 11-én Rejtő Ildikó, a Nemzet Sportolója. Az 1964-es tokiói olimpián nyert tőrben egyéniben és csapatban is aranyérmet. Korának egyik legnagyobb vívója volt!

Május 11-én ünnepliI 85. születésnapját Rejtő Ildikó, a Nemzet Sportolója. Az 1964-es tokiói olimpián nyert tőrvívásban egyéniben és csapatban is aranyérmet. Emellett ötszörös világbajnok, korának egyik legnagyobb vívója volt. Jó egészségnek örvend, alig egy hete találkozott olimpiai bajnok csapattársaival.Boldog születésnapot kíván a Magyar Vívó Szövetség!!!!

Képünkön Rejtő Ildikó középen, Dömölky Lídia és Juhász Katalin társaságában.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események