A BVSC és a Vasas nyerte a junior párbajtőr csb-t

máj 23, 2021 | Hírek

Nagy mezőnyök és magas színvonalú, izgalmas mérkőzések után dőlt ez az érmek sorsa a junior országos párbajtőr csapatbajnokságokon. Végül a férfiaknál a BVSC, a nőknél a Vasas lett az aranyérmes.

Osman-Touson Maruán (jobbra) találata a Vasas elleni döntőben.

Eredmények. Junior férfi párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 21 induló. Végeredmény: 1. BVSC (Bálind Bence, Kó Ágoston, Kó Benedek, Osman-Touson Maruán, edzők: Andrásfi Tibor, Kovács Iván, Márka István), 2. Vasas, 3. Alba Regia, 4. MTK, 5. AVA Békéscsaba, 6. MTK 2, 7. OVSE, 8. Vasas 2. A döntőben: BVSC-Vasas 45:39.

Vasas-öröm a női csapatdöntő után.

Junior női párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 21 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Fekete Bosziljka, Gábor Ágnes, Lipthay Hanna, Wetzker Laura, edzők: Csabai Imre, Halla Péter), 2. Honvéd, 3. MTK, 4. PTE-PEAC, 5. AVA Békéscsaba, 6. Vasas 2, 7. Alba Regia, 8. BVSC. A döntőben: Vasas-Honvéd 45:39.

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM