A felnőttek is elkezdték

okt 10, 2020 | Hírek

A férfi tőrözők Magyar Kupájával kezdetét vette a felnőtteknél is a 20/21-es szezon. A versenyen a papírforma tökéletesen érvényesült, Dósa Dani nagy fölénnyel, veretlenül nyert Frűhauf Benjámin előtt

Eredmények. Férfi tőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 49 induló. Végeredmény: 1. Dósa Dániel (Törekvés, edző: Szirmai Benedek), 2. Frűhauf Benjámin (Törekvés), 3. Nedeljkovic Mateja (UTE) és Tóth Gergely (Törekvés), 5. Szemes Gergő (FTC), 6. Kiss Dániel (Törekvés), 7. Bellovicz Gábor (Honvéd), 8. Insperger Sámuel (Budakalász). A döntőben: Dósa-Frűhauf 15:11.

Kapcsolódó hírek

Döntő nélkül Vancouverben

Kun Anna szerepelt a legjobban a magyarok közül a vancouveri férfi és női párbajtőr Világkupán. Sérülése után nyolcaddöntőig jutott, a többiek korábban búcsúztak.

Kollár Anna és Zsögön Andor a kadet tőrbajnok

A törekvéses Kollár Anna és a budakalászi Zsögön Andor nyerte a kadet tőr országos bajnokságot. Gratulálunk!

Aranyérmes a kadet férfi kardcsapat

Aranyérmet nyert az eislingeni kadet férfi kard európai körversenyen a Berkeszi Dániel, Csaba Botond, Monori Mátyás, Szalai Zalán összeállítású magyar csapat. Gratulálunk!

Taivainen Bence és Horváth Lotti a kadet bajnok

A honvédos Taivainen Bence, illetve a ferencvárosi Horváth Lotti nyerte a kadet párbajtőr országos bajnokságot, gratulálunk!

Szekeres Pál elnökségi tag az új fogyatékossport szervezetben

Új szervezet képviseli a jövőben a mozgássérült sportolók érdekeit. A World Abiltysport (WAS) elnökségében helyet kapott Szekeres Pál.

Élő eredmények

Közelgő események