A Honvéd és a BVSC nyerte a párbajtőrcsapat Mk-t

nov 26, 2023 | Hírek

A BHSE nagyon erős csapattal, egy tussal verte az örök rivális Vasast, a férfi párbajtőrcsapat Magyar Kupa döntőjében. A nőknél a BVSC biztosan győzött.

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 13 induló. Végeredmény: 1. Honvéd (Keszthelyi Zsombor, Pelle Domonkos, Rédli András, Siklósi Gergely), 2. Vasas, 3. MTK, 4. Tatabánya, 5. BVSC, 6. Ludovika, 7. Honvéd 3, 8. Honvéd 2. A döntőben: Honvéd-Vasas 44:43.

Női párbajtőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 6 induló. Végeredmény: 1. BVSC (Borsdoy Emma, Dékány Kinga, Kiss Panna, Turcsák Bianka), 2. Honvéd, 3. Ludovika, 4. DSI Debrecen, 5. Vasas, 6. Honvéd Szondi. A döntőben: BVSC-Honvéd 45:39.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események