A Takarékbank is a támogatók között

máj 18, 2021 | Hírek

A magyar vívást, közelebbről az olimpiára készülő női kardcsapatot támogatja a Takarékbank. A napokban rendezték az ezzel kapcsolatos eseményt, Márton Annát és Battai Sugárt kérdeztük a történtekről.

“Tudomásom szerint ez az első alkalom, hogy célzottan a női kardcsapatot segíti egy támogató. Úgyhogy nagyon jólesett a Takarékbank megkeresése, mely természetesen a Magyar Vívó Szövetség ajánlása nélkül nem jött volna létre, tehát Csampa Zsolt elnök úrnak is köszönjük a lehetőséget” – nyilatkozta néhány perccel a keretedzése előtt Márton Anna, a Tokióra készülő női kardcsapat erőssége. 

Vida József vezérigazgató és Márton Anna, a női kardcsapat klasszisa.

A legutóbbi, budapesti Világkupa egyéni aranyérmese elmondta, hogy nagyon jó hangulatú kisfilm is készült a szponzorálással kapcsolatosan, amely hamarosan a YouTube-on lesz megtekinthető – no meg természetesen Facebook-oldalunkon. A felkészüléssel kapcsolatosan Márton Panka hozzátette, hogy ezen a héten Budapesten zajlanak az edzések, jövő hétfőn a balatonboglári sportközpontba költöznek női kardozóink. (Férfi kollégáik egyébként ezen a héten vannak ugyanott.)

Battai Sugi kapja meg élete első bankkártyáját.

A válogatott legfiatalabbja, Battai Sugár is ott volt az eseményen, ráadásul az ő szempontjából akadt egy különlegessége az átadásnak. “Ez életem első bankkártyája, úgyhogy takarékbankos lettem… Persze, ami talán ennél fontosabb, ez újabb jel arra, hogy velem is számolnak az olimpiai válogatott összeállítása kapcsán.” – nyilatkozta az Interfencing Debrecen 18 éves tehetsége, aki jelenleg “kétlaki” életet él, a hét közepén az edzések miatt Pesten lakik, és a hétvégéket tölti Debrecenben. 

Márton Anna, Pusztai Liza, Vida József, Csampa Zsolt, Battai Sugár és Katona Renáta a Takarékbank rendezvényén.

A Takarék Csoport eseményén a Takarékbank elnök-vezérigazgatója, Vida József adta át Csampa Zsolt kíséretében a bankkártyákat, melyek ötszázezer forint összegű “indulóösszeget” is tartalmaztak a támogató jóvoltából. 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események