A Törekvés nyerte a csapat Magyar Kupát

okt 11, 2020 | Hírek

A két válogatottal (Dósa Dániel, Maior Mátyás), és két veteránnal (Hegedűs Sándor, Kristóf Márton) felálló Törekvés nyerte az amatőrökből álló Budakalász előtt a férfi tőrcsapat Mk első fordulóját.  

Eredmények. Férfi tőrcsapat Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 8 induló. Végeredmény: 1. Törekvés (Dósa Dániel, Hegedűs Sándor, Kristóf Márton, Maior Mátyás, edzők: Gátai Róbert, Mazza Lorenzo, Szirmai Benedek), 2. Budakalász, 3. FTC, 4. Halásztelek, 5. FTC 2, 6. Honvéd, 7. MAFC, 8. Szigetszentmiklós. A döntőben: Törekvés-Budakalász 45:42.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események