Aranyérmes a kadet férfi tőrcsapat

febr 10, 2024 | Hírek

Megnyerte a szófiai kadet európai körversenyt a Bodor Áron, Kosztolányi Hunor, Sommer Marcell, Zsögön Andor összeállítású a magyar férfi tőrcsapat. Gratulálunk!

Eredmények. Kadet férfi tőrcsapat európai körverseny, Szófia, 15 induló. Negyeddöntő: Magyarország-Katar 45:20.

Elődöntő: Magyarország-Ecuador 45:38.

Döntő: Magyarország-Törökország 45:30.

Végeredmény: 1. Magyarország (Bodor Áron, Kosztolányi Hunor, Sommer Marcell, Zsögön Andor), 2. Törökország, 3. Ecuador.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események