Az esélyesek nyertek

máj 12, 2019 | Hírek

A junior előválogatókat rendezték vasárnap tőrben, a Törekvés vívótermében. Az esélyesek végeztek az élen, az aranyérmet a férfiaknál Mihályi Andor, a nőknél Zsoldosi Karolina nyerte, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 54 induló. Végeredmény: 1. Mihályi Andor (Törekvés, edző: Mazza Lorenzo), 2. Szántay Benedek (Honvéd), 3. Szemes Gergő (FTC) és Takács Kornél (Honvéd), 5. Maior Mátyás (Törekvés), 6. Tóth Gergely (Törekvés), 7. Horváth Soma (FTC), 8. Beke Vince (Törekvés). A döntőben: Mihályi-Szántay 15:8.

Junior női tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 44 induló. Végeredmény: 1. Zsoldosi Karolina (FTC, edző: Szabados Kristóf), 2. Pöltz Anna (MTK), 3. Hanzl Lilla (Tus) és Fenyvesi Viktória (Törekvés), 5. Kalocsai Luca (Törekvés), 6. Zászkaliczky Piroska (Gödöllő), 7. Kovács Réka (Törekvés), 8. Zsoldosi Emília (FTC). A döntőben: Zsoldosi-Pöltz 15:13.

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM