Az esélyesek nyertek

máj 12, 2019 | Hírek

A junior előválogatókat rendezték vasárnap tőrben, a Törekvés vívótermében. Az esélyesek végeztek az élen, az aranyérmet a férfiaknál Mihályi Andor, a nőknél Zsoldosi Karolina nyerte, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 54 induló. Végeredmény: 1. Mihályi Andor (Törekvés, edző: Mazza Lorenzo), 2. Szántay Benedek (Honvéd), 3. Szemes Gergő (FTC) és Takács Kornél (Honvéd), 5. Maior Mátyás (Törekvés), 6. Tóth Gergely (Törekvés), 7. Horváth Soma (FTC), 8. Beke Vince (Törekvés). A döntőben: Mihályi-Szántay 15:8.

Junior női tőr előválogató, Törekvés vívóterem, 44 induló. Végeredmény: 1. Zsoldosi Karolina (FTC, edző: Szabados Kristóf), 2. Pöltz Anna (MTK), 3. Hanzl Lilla (Tus) és Fenyvesi Viktória (Törekvés), 5. Kalocsai Luca (Törekvés), 6. Zászkaliczky Piroska (Gödöllő), 7. Kovács Réka (Törekvés), 8. Zsoldosi Emília (FTC). A döntőben: Zsoldosi-Pöltz 15:13.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.