Bagdány Albert duplázott

okt 10, 2021 | Hírek

A kadetok után a juniorok mezőnyében is aranyérmet szerzett a tőr MK-fordulóban Bagdány Albert. A szigetszentmiklósi tehetség mögött a somorjai Fazekas, valamint Makk és Tabajdi állhatott dobogóra.

Eredmények. Junior férfi tőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 57 induló. Végeredmény: 1. Bagdány Albert (Szigetszetmiklós, edző: Kessler Zoltán), 2. Fazekas Árpád (szlovákiai), 3. Makk Balázs (NKESE) és Tabajdi Zsombor (Honvéd), 5. Mihályi Andor (NKESE), 6. Horváth Soma (FTC), 7. Zsolnai Botond (NKESE), 8. Budaházy Ambrus (NKESE). A döntőben: Bagdány-Fazekas 15:9.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Élő eredmények

Közelgő események