Bálint Álmos és Kollár Anna sikere

okt 30, 2021 | Hírek

A férfiaknál az NKESE, a nőknél a Törekvés dominanciáját hozta a kadet tőr Magyarkupa-verseny. A két klub kis híján kibérelte a dobogót, az aranyérmet Bálint Álmos, illetve Kollár Anna szerezte meg. 

Eredmények. Kadet férfi tőr egyéni Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 68 induló. Végeredmény: 1. Bálint Álmos (NKESE, edző: Mazza Lorenzo), 2. Budaházy Ambrus (NKESE), 3. Horváth Keán (FTC) és Benyus András (NKESE), 5. Bödő Péter (Szigetszentmiklós), 6. Gergely Zoltán (FTC), 7. Tóth Barnabás (FTC), 8. Rózsa Csanád (Honvéd). A döntőben: Bálint-Budaházy 15:6.

Kadet női tőr egyéni Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 57 induló. Végeredmény: 1. Kollár Anna (Törekvés, edző: Beliczay Sándor), 2. Marosi Gréta (Törekvés), 3. Frommer Éva (UTE) és Szurmai Laura (UTE), 5. Sperka Jázmin (Honvéd), 6. Terjék Tímea (Honvéd), 7. Danguly Borbála (Honvéd), 8. Török Boglárka (Honvéd). A döntőben: Kollár-Marosi 15:7.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események