Bartkó Levente és Muhari Eszti nyerte a junior Mk-t

szept 26, 2021 | Hírek

Véget ért a szezon első junior párbajtőr Mk-fordulója. A nőknél a két favorit végzett az élen (Muhari Eszter, Büki Lili), a férfiaknál Bartkó Levente győzött Kovács Gergely előtt. 

Eredmények. Junior férfi párbajtőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 128 induló. Végeredmény: 1. Bartkó Levente (MTK, edző: Bakodi Róbert), 2. Kovács Gergely (Honvéd Szondi), 3. Gutierrez.Sarabia Nicholas (Vasas) és Hamilton-Meike Jonathan (Vasas), 5. Pelle Domonkos (Honvéd), 6. Horváth Márk (FTC), 7. Farkas Péter (FTC), 8. Király László (Balaton). A döntőben: Bartkó-Kovács 15:10.

Junior női párbajtőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 115 induló. Végeredmény: 1. Muhari Eszter (Honvéd, edző: László István), 2. Büki Lili (Tata), 3. Balogh Bella (Vasas) és Pátri Maja (Balaton), 5. Tóth Jázmin (Honvéd), 6. Gachályi Gréta (AVA), 7. Szarvas Rita (FTC), 8. Jakobi Júlia (Pécs). A döntőben: Muhari-Büki 15:12.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események