Bíróképzés kardban az új generációnak

nov 15, 2023 | Hírek

Fodor Kende, a kardbíró bizottság elnöke a Magyar Vívó Szövetség támogatásával kétnapos képzést tartott a következő generáció bíróinak a Gerevich csarnokban.

A képzésre, 21-en jelentkeztek, végül nyolcan feleltek meg maximálisan, és akadnak olyanok, akiknek csak a gyakorlati teszt nem sikerült, ők hamarosan ismételhetnek. Gratulálunk a jövő, sikeres versenybíróinak! A képzésben Fodor Kende mellett Noseda Tibor és Patócs Ákos segített. 

Kapcsolódó hírek

Négy magyar férfi kardozó a GP főtábláján

A hétvégi “vívódömping” az orleans-i kard Grand Prix férfi selejtezőjével kezdődött. A két kiemelt magyar klasszis mellé Rabb Krisztián és Gémesi Csanád jutott a 64-es főtáblára, melyet szombaton folytatnak.

A kadetoknak is fontos hétvége következik

A felnőttek teljes Vk-fordulója mellett a kadet korosztályra is fontos hétvége vár. Tőrben és párbajtőrben országos egyéni és csapatbajnokság következik, kardban európai körverseny lesz Németországban.

VIi. ORSZÁGOS SULIVÍVÓ TALÁLKOZÓ ÉS DIÁKOLIMPIA – tájékoztatás, menetrend és pályabeosztás

Tájékoztató Összesített jelentkezések, menetrend és pályabeosztás

Tőrbravúrokra várva

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a tőrözőkkel fejezzük be beharangozónkat.

Távoli, de nagyon fontos párbajtőr hétvége következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a párbajtőrözőkkel folytatjuk beharangozónkat.

Élő eredmények

Közelgő események