Boczkó Gábor az európai csúcstestületben!

szept 11, 2021 | Hírek

Újraválasztották az Európai Vívó Konföderáció legmagasabb döntéshozó testületének tagjait a szocsi közgyűlésen. Boczkó Gábor, aki eddig is tagja volt a bizottságnak, folytatja a munkáját, gratulálunk!

Magyar sportdiplomáciai sikert hozott az Európai Vívó Konföderáció tisztújító közgyűlése. A legmagasabb szintű döntéshozó testületbe, a végrehajtó bizottságba ismét pályázott Boczkó Gábor (képünkön), aki az elmúlt négy évben is tagja volt a COMEX-nek. A szövetség támogatásával indult, korábbi olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőröző ismét elnyerte a tagság bizalmát, és folytathatja munkáját az európai szövetség vezérkarában. A testület elnöke továbbra is Sztanyiszlasz Pozdnyakov maradt. A korábbi négyszeres olimpiai bajnok kardvívó egyben az orosz olimpiai bizottság elnöke is. 

Boczkó Gábornak Csampa Zsolt elnök gratulál az újraválasztását követően.

Boczkó Gábor így nyilatkozott honlapunknak újraválasztását követően: “Először is szeretném megköszönni a bizalmat Csampa Zsolt elnöknek és az elnökségnek, hogy lehetőséget teremtettek a munkám folytatására. Nem volt egyszerű a választás, több neves jelölt is kimaradt a bizottságból. Továbbra is úgy folytatom a munkámat, hogy a magyar vívás érdekeit a sportszerű kereteken belül mindig figyelemben tartsam.”

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események