Bronzérmek Bécsből

ápr 26, 2022 | Hírek

Az osztrák fővárosban rendeztek kard U23-as európai körversenyt a hét végén. A magyar vívók három bronzérmet (Nagy Kristóf, Noseda Szabolcs, Pápai Zoé), és további helyezéseket szereztek. 

Újpesti, illetve szigetszentmiklósi kardozók vettek részt a hétvégi, bécsi U23-as kard európai körversenyen. Az eseményen az olasz és a magyar vívók vihették haza az érmeket, melyből a mieinknek három bronz jutott Noseda Szabolcs, Nagy Kristóf, illetve Pápai Zoé révén. Urbán Tamás hatodik, Kaiser Balázs hetedik helyen végzett.

Eredmények. U23-as kard európai körverseny, Bécs. Férfiak, 56 induló. Végeredmény: 1. Mattia Rea (olasz), 2. Daniele Franciosa (olasz), 3. Nagy Kristóf és Noseda Szabolcs, …6. Urbán Tamás, 7. Kaiser Balázs. 

Nők, 29 induló. Végeredmény: 1. Benedetta Fusetti (olasz), 2. Chiara Pagano Fusco (olasz), 3. Pápai Zoé és Vally Giovannelli (olasz).

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események