Csabai és vasutas siker a junioroknál

okt 11, 2020 | Hírek

A férfiaknál a békéscsabai Keszthelyi Zsombor, a nőknél a BVSC-s Tóth Jázmin nyerte a junior párbajtőr Magyar Kupa újabb fordulóját. Nagy létszámú mezőnyök léptek pástra a sportcsarnokban. 

Eredmények. Junior férfi párbajtőr egyéni Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 109 induló. Végeredmény: 1. Keszthelyi Zsombor (AVA Békéscsaba, edző: Galli Zsolt), 2. Osman-Touson Maruán (BVSC), 3. Kó Benedek (BVSC) és Nagy Marcell (Vasas), 5. Bartkó Levente (MTK), 6. Sárosdi Soma (BVSC), 7. Horváth Ádám (Óbuda), 8. Horváth Zsombor (BVSC). A döntőben: Keszthelyi-Osman-Touson 15:9.

Junior női párbajtőr egyéni Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 86 induló. Végeredmény: 1. Tóth Jázmin (BVSC, edző: Salamon Gábor), 2. Boros Berta (BVSC), 3. Debreczeni Noémi (Óbuda) és Muhari Eszter (Honvéd), 5. Lipthay Hanna (Vasas), 6. Kiss Emma (Alba Regia), 7. Andrásfi Júlia (BVSC), 8. Hajdu Emma (Honvéd). A döntőben: Tóth-Boros 15:6.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események