Csapatban javíthatunk!

nov 23, 2019 | Hírek

A kairói női tőr Világkupa-versenyen a 64-es főtáblán nem voltunk érintettek. A vasárnapi olimpiai kvalifikációs Vk-csapatverseny nyolcaddöntőjében Korea lesz az ellenfelünk, hajrá, magyarok!

Eredmények. Női tőr egyéni Világkupa, Kairó, 170 induló. Végeredmény: 1. Arianna Errigo (olasz), 2. Si Jüe (kínai), 3. Elisa di Francisca (olasz) és Ysaora Thibus (francia), …81. Lupkovics Dóra, …88. Kondricz Kata, …90. Pásztor Flóra, …92. Kreiss Fanni, 95. Mohamed Aida, …97. Mesteri Viktória, …149. Orosházi Csilla.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.