Diákolimpia B – módosított kezdési időpont

márc 20, 2019 | Hírek

Felhívjuk minden kedves résztvevő figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Diákolimpia B kategóriájának versenyei egy órával korábban, 10:00-kor kezdődnek.

Kedves Sportolók!
Kedves Vendégeink!

Felhívjuk minden kedves résztvevő figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Diákolimpia B kategóriájának versenyei 2019. március 29-én, pénteken a versenykiírásban található 11:00-ás időponttól eltérően egy órával korábban, 10:00-kor kezdődnek.

Tájékoztató

Kérjük, hogy a módosított időpontnak megfelelően érkezzenek a helyszínre!

Köszönettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.