Diákolimpia B – módosított kezdési időpont

márc 20, 2019 | Hírek

Felhívjuk minden kedves résztvevő figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Diákolimpia B kategóriájának versenyei egy órával korábban, 10:00-kor kezdődnek.

Kedves Sportolók!
Kedves Vendégeink!

Felhívjuk minden kedves résztvevő figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Diákolimpia B kategóriájának versenyei 2019. március 29-én, pénteken a versenykiírásban található 11:00-ás időponttól eltérően egy órával korábban, 10:00-kor kezdődnek.

Tájékoztató

Kérjük, hogy a módosított időpontnak megfelelően érkezzenek a helyszínre!

Köszönettel:

MVSZ Iroda

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM