Diákolimpia érmesek – vb-jegyek

máj 14, 2019 | Hírek

A Diákolimpián dobogós helyezést elért versenyzők meghívást kaptak a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. A jegyek átvételével kapcsolatos részletek a bejegyzésben.

Kedves Diákolimpiai dobogósok!

Ahogy az már bizonyára mindenki előtt ismert, a 2019. március 29-31. között rendezett Országos Diákolimpia A és B kategória egyéni és csapatversenyének dobogósai meghívást kaptak az idei Budapesten megrendezésre kerülő vívó világbajnokságra.

A Magyar Vívó Szövetség elnökségének döntése értelmében minden dobogós helyezést elért sportoló 3 db sétáló jegyet vehet át, tetszőleges választható versenynapra, természetesen a szabad jegyek számának függvényében.

Kérjük, hogy a jegy@2019budapest.com e-mail címen, legkésőbb 2019. június 15-ig legyenek kedvesek bejelentkezni, feltüntetve az érmes (1-3. helyezés) versenyző nevét, az elért eredményt, illetve, hogy melyik versenynapra szeretnék igényelni a jegyeket, így a kollégák könnyen  tudják adminisztrálni a jegyigényléseket.

Fontos, hogy a sétálójegyeket az előzetes egyeztetés után a rendezvény helyszínén, az adott versenynapon tudják majd átvenni.

Minden  versenyzőnek ismét gratulálunk!
Találkozunk a világbajnokságon, szurkoljunk együtt a magyar sikerekért!

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM