Diákolimpia érmesek – vb-jegyek

máj 14, 2019 | Hírek

A Diákolimpián dobogós helyezést elért versenyzők meghívást kaptak a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. A jegyek átvételével kapcsolatos részletek a bejegyzésben.

Kedves Diákolimpiai dobogósok!

Ahogy az már bizonyára mindenki előtt ismert, a 2019. március 29-31. között rendezett Országos Diákolimpia A és B kategória egyéni és csapatversenyének dobogósai meghívást kaptak az idei Budapesten megrendezésre kerülő vívó világbajnokságra.

A Magyar Vívó Szövetség elnökségének döntése értelmében minden dobogós helyezést elért sportoló 3 db sétáló jegyet vehet át, tetszőleges választható versenynapra, természetesen a szabad jegyek számának függvényében.

Kérjük, hogy a jegy@2019budapest.com e-mail címen, legkésőbb 2019. június 15-ig legyenek kedvesek bejelentkezni, feltüntetve az érmes (1-3. helyezés) versenyző nevét, az elért eredményt, illetve, hogy melyik versenynapra szeretnék igényelni a jegyeket, így a kollégák könnyen  tudják adminisztrálni a jegyigényléseket.

Fontos, hogy a sétálójegyeket az előzetes egyeztetés után a rendezvény helyszínén, az adott versenynapon tudják majd átvenni.

Minden  versenyzőnek ismét gratulálunk!
Találkozunk a világbajnokságon, szurkoljunk együtt a magyar sikerekért!

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.