Döntés a FIE-bizottságok magyar jelöltjeiről

okt 15, 2021 | Hírek

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége eldöntötte, hogy kik azok a magyar jelöltek, akik megválasztásuk esetén tagjai lehetnek a FIE különböző bizottságainak. A voksolások a novemberi kongresszuson lesznek

A legrangosabb testületbe, a FIE végrehajtó bizottságába a szövetség főtitkárát, Tamás Henriettét jelölték. A további magyar indulók a választásokon a következők.

Jogi Bizottság: Dr. Czeglédy Edina

Versenyszabály Bizottság:  Boczkó Gábor

SEMI Bizottság: Török Ottó

Promóciós, Kommunikációs és Reklám Bizottság: Prosits Attila

Orvosi Bizottság: Kamuti Jenő

Etikai Bizottság: Tamás Henriette

A kongresszus által megszabályozott Végrehajtó Bizottság választja meg az albizottságokat, az úgynevezett “tanácsokat”, melyekbe a következők a magyar jelöltek.

Fegyelmi tanács: Bartóki-Gönczy Balázs

Edzői Tanács: Somlai Béla

Veterán Tanács: Vitályos Eszter

Nők és Vívás Tanács: Szász-Kovács Emese

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események