Edzőtáborokban való részvétel feltételei

aug 18, 2020 | Hírek

Edzőtáborokban való részvétel feltételeinek meghatározása Az MVSZ által meghirdetett edzőtáborokban kizárólag azon versenyzők, edzők, szakemberek vehetnek részt, akik igazolják, hogy az edzőtábor kezdetét megelőző kéthetes időszakban nem tartózkodtak külföldön. Amennyiben […]

Edzőtáborokban való részvétel feltételeinek meghatározása

Az MVSZ által meghirdetett edzőtáborokban kizárólag azon versenyzők, edzők, szakemberek vehetnek részt, akik igazolják, hogy az edzőtábor kezdetét megelőző kéthetes időszakban nem tartózkodtak külföldön. Amennyiben a versenyző külföldi utazásról tér haza, úgy zöld jelzésű országok esetében egy, narancssárga és piros jelzésű országok esetében 2 db 48 óra különbséggel elvégzett negatív PCR eredményt igazoló tesztet szükséges felmutatnia. 

Amennyiben fentiek értelmében nem rendelkeznek egészségügyi igazolással, úgy az edzőtábor területére a belépés szigorúan tilos. A felmerülő körülményről a Szövetségi kapitány urat és a Sportigazgató urat haladéktalanul értesíteni szükséges.

Tesztek elvégzése érdekében az érintettek keressék dr. Téglásy György keretorvosunkat, vagy Boczkó Gábor sportigazgató urat.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM