EFC Kadet Körverseny – Hitelesítési információk magyar sportolóknak

okt 2, 2019 | Hírek

A MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG EZÚTON KÜLD TÁJÉKOZTATÁST, HOGY A 2019. OKTÓBER 05-06. KÖZÖTTI KADET KÖRVERSENYRE, A MAGYAR KADET INDULÓK RÉSZÉRE ELŐHITELESÍTÉS LESZ.

Tisztelt Sportolók/ Egyesületek!

A 2019. október 05-06. között megrendezésre kerülő EFC Kadet  Párbajtőr Körverseny idején a fegyverhitelesítésre a hazai sportolók 2 órával korábban érkezhetnek.

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok – 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.

Időpont: 2019. október 04. 14:00 – 16:00

Hitelesítendő felszerelések: 

  • maszk 1 db
  • kesztyű 2 db

Tisztelettel,

 Magyar Vívó Szövetég

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Élő eredmények

Közelgő események