EFC Kadet Tőr Körverseny – Hitelesítési információk magyar sportolóknak

nov 7, 2019 | Hírek

A MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG EZÚTON KÜLD TÁJÉKOZTATÁST, HOGY A 2019. NOVEMBER 09-10. KÖZÖTTI KADET KÖRVERSENYRE, A MAGYAR KADET INDULÓK RÉSZÉRE ELŐHITELESÍTÉS LESZ.

Tisztelt Sportolók/ Egyesületek!

A 2019. november 09-10. között megrendezésre kerülő EFC Kadet Tőr Körverseny idején a fegyverhitelesítésre a hazai sportolók 2 órával korábban érkezhetnek.

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok – 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.

Időpont: 2019. november 08. 14:00 – 16:00

Hitelesítendő felszerelések: 

  • maszk 1 db
  • kesztyű 2 db
  • lamé 2 db

Tisztelettel,

 Magyar Vívó Szövetég

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események