Egyesületi és sportolói támogatások felhasználása

febr 3, 2020 | Hírek

A 2019-es Országos Bajnokság idején díjazott egyesületek és sportolók támogatásának részletei a bejegyzésben.

Tájékoztató

 a Magyar Vívó Szövetség által finanszírozott támogatások és egyéb programok keretében átvehető vívófelszerelésekrőlA Magyar Vívó Szövetség a közelmúltban közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek nyertes ajánlattevője a PBT Hungary Vívófelszereléseket Gyártó és Értékesítő Kft. lett, ezért minden jelen tájékoztatóban részletezett támogatás felhasználására a PBT üzletében nyílik lehetőség.

Érintett programok

Program felhasználási határidő
Sport XXI. újonc és serdülő korosztály FIE felszerelés   támogatás 2020. március 16.
Sport XXI. kezdőcsomag pályázat 2020. március 16.
Újonnan induló iskolák támogatása 2020. március 16.


Sport XXI. újonc és serdülő korosztály FIE felszerelés támogatás

A 2018/2019-es versenyszezon Magyar Bajnoksággal lezárult ranglistája alapján az újonc korosztály 1-4. helyezettje, valamint a serdülő korosztály 1-8. helyezettje részesül vívófelszerelés támogatásban. A támogatás összege a ranglistán elfoglalt helyezéstől függően változik. Azokban az esetekben, amikor a ranglistán két versenyző azonos pontszámmal szerepelt, ott a Magyar Bajnokságon jobb helyezést elért versenyző részesül támogatásban. Külön felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a támogatási program célja, hogy a kadet korosztályba lépve, illetve ott versenyezve az érintettek FIE előírásoknak megfelelő vívófelszerelésének beszerzését támogassa az MVSZ. 

Sport XXI. kezdőcsomag pályázat

A kezdőcsomag pályázat nyertesei az általuk megadott méret szerinti fejvédeket és plasztronokat vehetik át. A pontos igényt kérjük a PBT felé előre jelezni, és egyeztetni. A kezdőcsomag pályázatban 800 N-os plasztronokat és 1600 N-os fejvédeket vehetnek át a nyertes pályázók.

Újonnan induló iskolai együttműködések támogatása

Az új iskolai együttműködések támogatása esetében a pályázat nyertesei pályázott felszerelések beszerzésére fordíthatják a támogatási összeget. Mivel minden esetben 100 000.- Ft- ot meghaladó összegről van szó, ezért a PBT- vel történő előzetes egyeztetés szükséges. 


FONTOS!

100 000.- Ft feletti támogatás esetén a kedvezményezett igényét köteles

 előre, írásban jelezni a PBT felé!

A támogatási keretösszeget túllépni, még ráfizetési szándék esetén sem lehet.

Köszönettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események