Egyesületi és sportolói támogatások felhasználása

febr 3, 2020 | Hírek

A 2019-es Országos Bajnokság idején díjazott egyesületek és sportolók támogatásának részletei a bejegyzésben.

Tájékoztató

 a Magyar Vívó Szövetség által finanszírozott támogatások és egyéb programok keretében átvehető vívófelszerelésekrőlA Magyar Vívó Szövetség a közelmúltban közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek nyertes ajánlattevője a PBT Hungary Vívófelszereléseket Gyártó és Értékesítő Kft. lett, ezért minden jelen tájékoztatóban részletezett támogatás felhasználására a PBT üzletében nyílik lehetőség.

Érintett programok

Program felhasználási határidő
Sport XXI. újonc és serdülő korosztály FIE felszerelés   támogatás 2020. március 16.
Sport XXI. kezdőcsomag pályázat 2020. március 16.
Újonnan induló iskolák támogatása 2020. március 16.


Sport XXI. újonc és serdülő korosztály FIE felszerelés támogatás

A 2018/2019-es versenyszezon Magyar Bajnoksággal lezárult ranglistája alapján az újonc korosztály 1-4. helyezettje, valamint a serdülő korosztály 1-8. helyezettje részesül vívófelszerelés támogatásban. A támogatás összege a ranglistán elfoglalt helyezéstől függően változik. Azokban az esetekben, amikor a ranglistán két versenyző azonos pontszámmal szerepelt, ott a Magyar Bajnokságon jobb helyezést elért versenyző részesül támogatásban. Külön felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a támogatási program célja, hogy a kadet korosztályba lépve, illetve ott versenyezve az érintettek FIE előírásoknak megfelelő vívófelszerelésének beszerzését támogassa az MVSZ. 

Sport XXI. kezdőcsomag pályázat

A kezdőcsomag pályázat nyertesei az általuk megadott méret szerinti fejvédeket és plasztronokat vehetik át. A pontos igényt kérjük a PBT felé előre jelezni, és egyeztetni. A kezdőcsomag pályázatban 800 N-os plasztronokat és 1600 N-os fejvédeket vehetnek át a nyertes pályázók.

Újonnan induló iskolai együttműködések támogatása

Az új iskolai együttműködések támogatása esetében a pályázat nyertesei pályázott felszerelések beszerzésére fordíthatják a támogatási összeget. Mivel minden esetben 100 000.- Ft- ot meghaladó összegről van szó, ezért a PBT- vel történő előzetes egyeztetés szükséges. 


FONTOS!

100 000.- Ft feletti támogatás esetén a kedvezményezett igényét köteles

 előre, írásban jelezni a PBT felé!

A támogatási keretösszeget túllépni, még ráfizetési szándék esetén sem lehet.

Köszönettel:

MVSZ Iroda

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM