Együtt a nagycsapat – irány Tokió!

júl 15, 2021 | Hírek

Elindult Tokióba a magyar vívóválogatott. Vívók, edzők, masszőrök és vezetők találkoztak csütörtök délután Ferihegyen, és indultak el az olimpiára! Biztonságos utazást, és nagyon sok sikert kívánunk!

Együtt a nagycsapat – irány Tokió!

Ez a pillanat is elérkezett. Egy évvel korábbra terveztük, de néha az is kérdéses volt, egyáltalán eljön-e majd. Végül a magyar vívóválogatott 13 versenyzővel, edzőkkel, sportszakemberekkel és vezetőkkel elutazott a tokiói olimpiára. A ferihegyi búcsúkor természetesen ott voltak a családtagok, ismerősök, akikkel majd mintegy három hét múlva találkoznak ismét válogatottjaink. Reméljük, akkor még többen várják majd őket, ahogy az egy sikeres szereplés után lenni szokott… 

Az utolsó ölelés Tokió előtt. Szilágyi Áron és felesége.

Kreiss Fanni a kutyájától is elbúcsúzott.

A magyar küldöttség egyik fele Dohán, a másik része Isztambulon keresztül repül Tokióba, mindkét csapat magyar idő szerint a péntek délelőtti órákban érkezik meg a japán fővárosba. Honlapunkon terveink szerint valamennyi történésről beszámolunk, tartsanak velünk! No meg: hajrá, magyarok!

Csevej csekkolás előtt – Siklósi Gergely, Szilágyi Áron és Gémesi Csanád előadásában.

Márton Anna is mindent bepakolt…

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM