Elkészült a Fuchs-film trailere

szept 19, 2019 | Hírek

Ötven perces dokumentumfilm készült a kétszeres egyéni olimpiai bajnok kardvívó, Fuchs Jenő kalandos életéről. A premierre nagyjából egy hónap múlva kerül sor, a trailerre írásunkban kattintani lehet.

Miként arról korábban már beszámoltunk, kétszeres egyéni, és kétszeres csapat olimpiai bajnok (1908, 1912) kardozónkról, Fuchs Jenőről (képünkön) ötven perces dokumentumfilm készült, melyben producerként közreműködött többek között Kiss Gergő, az ugyancsak olimpiai bajnok vízilabdázó. 

A film elkészült, a premierjére október közepe táján kerül sor, melyre a gyártók meghívják a magyar kardválogatottat is. A Fuchs-film trailerjét erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM