Elnökségi döntés- ranglista pontszámításról

szept 18, 2020 | Hírek

Magyar Vívó Szövetség elnökségi döntés- ranglista pontszámítás A Magyar Vívó Szövetség Elnöksége döntést hozott a ranglista pontokat illetően. Tekintettel a járványügyi helyzetre, a 2020. szeptemberében megszerzett ranglista pontok az előző […]

Magyar Vívó Szövetség elnökségi döntés- ranglista pontszámítás

A Magyar Vívó Szövetség Elnöksége döntést hozott a ranglista pontokat illetően.

Tekintettel a járványügyi helyzetre, a 2020. szeptemberében megszerzett ranglista pontok az előző versenyszezon eredményeit erősítik, így az átigazolási szezonban klubot váltó versenyzők az előző szezonban (2019/2020) érvényes klubjuk számára gyűjtik a pontokat.

Az eredmények az átigazolási időszakra az alábbiak szerint kerülnek beszámításra:

  • Egyéni eredmény: Azon versenyzők, akik az előző szezonhoz képest átigazoltak, a most pótolt versenyek pontjai még az előző klubhoz kerülnek beszámításra.
  • Csapat eredmény: A csapat által elért pontok a csapat tagjai között megosztásra kerülnek, így azon tag pontjai, aki az elmúlt időszakban átigazolt, az előző klubhoz kerül beszámításra.

Kapcsolódó hírek

Törökbálintra megy a roadshow

Törökbálint lesz az újabb, immáron negyedik állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég két, milánói világbajnok kardozó, Gémesi Csanád és Szatmári András lesz.

Nemzetközi szinten is belevágunk

Egy héttel a hazai rajt után a nemzetközi pástokon is megkezdődik a 2023/24-es válogatási szezon. A szlovákiai Somorján, női tőr európai kadet körversenyen szerepelnek a korosztály legjobbjai.

Kósa Miklós és Szilágyi Áron elismerése

A Nemzetközi Vívó Szövetség éves rangsorában Kósa Miklós második egymást követő évben végzett a második helyen, gratulálunk! Szilágyi Áron pedig bekerült a Hírességek Csarnokába, ugyancsak gratulálunk!

Világbajnokságra készülnek a kerekesszékesek

Október 3. és 8. között, az olaszországi Terniben rendeznek paralimpiai kvalifikációs, kerekesszékes világbajnokságot. Négy év után indulhatnak újra vb-n vívóink, Nagy József beszél a részletekről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM