Elnökségi ülést tartott a szövetség

máj 17, 2022 | Hírek

A jövő pénteki közgyűlés előkészítése volt a fő témája a Magyar Vívó Szövetség elnökségi ülésének. A testület elfogadta az ezzel kapcsolatos napirendi pontokat, és a junior vb szakmai beszámolóját.

A Magyar Vívó Szövetség május 27-én tartja évi rendes közgyűlését. Ezzel kapcsolatosan a kedd délutáni elnökségi ülésen Csampa Zsolt elnök vezetésével több határozatot kellett hozni. Ennek megfelelően elfogadták a közgyűlés napirendi pontjaihoz tartozó írásos előterjesztéseket: a sportág 2021. évi szakmai tevékenységéről szóló elnökségi beszámolót; az idei év pénzügyi és szakmai tervének végrehajtásáról szóló beszámolót; a 2021. évi közhasznúsági melléklet, annak részeként a számviteli törvény szerinti beszámolót; az Ellenőrző Testület beszámolóját, illetve a pénzügyi és szakmai tervet.

Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszámolt a dubaji kadet és junior világbajnokságról, ahol 1 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel zárt a magyar küldöttség. Ezúttal valamennyi érmet az idősebb korosztály nyerte, a tapasztalatok levonásával folytatódik tovább a munka – a jelentést az elnökség elfogadta. 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események